Kastlisok találkozója a Balatonnál augusztus 19/20


A révfülöpi találkozó képeit az új honlapunkon láthatjátok: http://www.kastlalumni.eu/ryvfueloep.php

A csodálatosan sikerült Pünkösdi jubileumi ünnepség Kastlban (több mint 500 résztvevővel) annyira felbuzdított lelkileg mindnyájunkat, hogy -még mielőtt kialudna a lelkesedés gyertyája- folytatásaként a Burg Kastl Alumni e.V. keretében már a következő volt kastlis találkozót szervezzük, ezúttal a Balatonon.

A találkozás időpontja augusztus 19/20.-án, helyszín Révfülöp

Következő aktivitásokat szervezzük:

kedd, augusztus 19.

13:00 órától gyülekező a császtai strandon a csúszda környékén. (A Császtai strand Révfülöp nyugati részén helyezkedik el, a 71-es főközlekedési út, vasút, kerékpár út mellett - http://www.revfulop.hu/strand_csasztai.html )

16:30 órától Széchényi István kertjében folytatjuk Cím: 8253-Révfülöp, Diófa köz 9. tel.: 0036/87/464 726 - diofa@web.de

18:00 órától érkezés, a szobák elfoglalása az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban: OLOK Cím: Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központ8253 Révfülöp, Füredi út 1.Tel.:36-87/464-107, Tel.:06-20/770-3829 http://www.lutheran.hu/z/honlapok/revfulop/ (4,500.- HUF fejenként/éjszakánként 1/2/3 ágyas szobákban reggelivel együtt. Aki több éjszakát szeretne maradni, arra is van lehetőség, de ezt is jelezzétek).

19:00 órától közös, bográcsban készült vacsora a Varga borpincében; (1,000.- HUF egy tál étel fejenként + finom, saját, olcsó házibor) - DUNA TV Pünkösdön készült film levetítése - Nosztalgia diszkó (fiatalok számára is!!! -hozzátok zenekívánságaitokat magatokkal!!!!!) - Duma, Duma, Duma (van még miről beszélni…) http://www.faluinfo.hu/revfulop/map/- Révfülöp Petőfi S. u. 4.Tel.: 06 87 463-173 - http://www.kali.hu/kal-vin/hu.htm

szerda, augusztus 20. Kijózanodási gyógyfürdés a császtai strandon a Balatonban, esetleg közös ebéd. (Akik még maradnak, azoknak további egyéni esti program)

Jelentkezéseteket vagy a yahoo oldalán (ahogy a pünkösdre is bejelentkeztetek) vagy e-mailben a bor.agnes@gmail.com címre várjuk.
Aki már most tudja, hogy jönni fog, kérem jelezze azonnal, hogy egy megfelelö számú szobakontingenst még ezen a héten lefoglalhassunk az OLOKban!
Adjátok tovább ezt az újabb találkozót kastlis baráti körötökben és minél elöbb jelentkezzetek.

Kastlis baráti üdvözlettel,
Bor Ági és Szilágyi Zoli (Burg Kastl Alumni e.V.)
kastlalumni@gmail.com

Eddig bejelentkezettek névsora:
Aba István
Berki Márió
Bor Ágnes
Csoboth Csilla
Czigány Imre és Laci + feleség Neuherz Mari
Deréky Géza
Dezasse Miklós és Judith
Dr. Bucsis Lóránt
Fedor-Diego Aliz
Filótás Tivadar
Fischer Peter-Georg (Faluhelyi / PG)
Füzesi Attila
Hargitai Pal
Jókay Kinga
Katona Ági
Király Ági (Bezovics)
Kiss Kornél
Kiss Ulrich
Kása Béla
Köhler László és Zsanett
Maczky László
Miklovich (Faller) Zsuzsa
Mikófalvi Krisztina
Nemeth Janos
Papp Rudolf és felesége
Papp Zsigmond & Silvia Papp Ornelas
Pesthy Gábor és felesége
Schmidt Károly és Szilágyi Zsuzsi
Solymár család
Szabó (Fitos) István
Szilágyi Zoltán
Szunyogh Pál
Szálasi Rudolf
Széchényi István
Tarnai László
Török Gyula

Kommentar schreiben

Kommentare: 0