PÜNKÖSD 2018

 Szombat,       2018 május 19   12-töl

Vasárnap,      2018 május 20   17-ig

 

 A volt Kastlisok III. Világtalálkozója

 

4. HÍRLEVÉL   -   2018. Május 14

 

Kedves Kastlisok!  Tisztelt Barátaink!

A III. hírlevélben közöltük, hogy “Live-Stream” – mel fogjuk ünnepségünket világszerte közvetíteni. Solymosi Péter (1971) máris megszerkeztette youtube-on keresztül az "élöben játszó elöadás" lehetöségét!  Erre csak egy internetes kompjuterre van szükséged. A következö lépéseket kövesd:

1) válasszál ki egy "browser"-t          --> safari, google chrome, firefox, ...

2) Kattints itten a LINK szóra:           LINK

3) ...és máris YouTube vagy ahol a Burg Kastl 2018 Pünkösdi Világtalálkozóját foghatod élöben a  "Live Stream" keretében. Csak rá kell kattintanod!

 

A Pünkösd 2018 -as III. Világtalálkozói "Live-Stream"-et hivatalosan a szombat 19.05.2018 - 14 órai megnyítóval  kezdjük.

 

Amennyiben lehet, már péntek este is közvetítjük a "Frozen Mash" próbáját hiszen a zenészek csak aznap Kastlban jönnek össze! Természetesen a szombat esti koncertet élöben közvetítjük!

 

A "Live-Stream" -et  Pünkösd vasárnapján, 20.05.2018, a délutáni zárómüsorral 17:00 órakor fejezzük be. Tervünkben van nem csupán a sátorban lezajló díszmüsort, hanem a vasárnap délelötti 11 órás kezdettel tartandó Istentiszteletet / Misét a Vártemplomból úgyszintén közvetíteni!
Nem valószínü, hogy folytonosan fogunk "Live.Stream"-et közvetíteni. Biztos azonban az, hogy müsorunk kimagasló pontjait élöben továbbítjuk azoknak, akik nem tudnak velünk lenni Kastlban.

 

Chat-tes hozzájárulásaitokat szívesen fogadjuk. Ha valakivel akartok "Live-Stream" alatt beszélni - találkozni - üdvözölni, azt írjátok nekünk meg.

 

Kérünk Benneteket, azokat akik velünk lesznek Kastlban és azokat akik szívesen pár ezer kilométer távolságban velünk akarnak lenni és bekapcsoljátok a "Live-Stream"-et, szóljatok volt iskolatársaitoknak, hadd kövessenek Minket, Benneteket, Müsorunkat világszerte!

 

Köszönjük Solymosi Péternek ötletét és készséges hozzájárulását, amellyel mindezt a mai töchnikával létre tudta hozni!