Felhívás a "titkos körhöz" a kastli párokhoz!


Kedves kastli sorstársak,

 

remélem, hogy a múlt évi pünkösdi találkozó által ébresztett euforia még mindenkiben lángol --- én most egy „szűkebb" csoporthoz szólok, a „titkos körhöz", a kastli párokhoz, akik a fiatal szerelmüket merészelték elvenni s ezáltal megduplázták kastli emlékeiket.

 

De elnézést, előbb bemutatkozom/ bemutatkozunk: Dezasse Miklósné, Flegler Judith aliász Winnetou vagyok, 1968-ban érettségiztem (Miklós 1967) s hozzámentem a népitánc partneremhez, ma-holnap 37 éve.

 

Már ez a tény is óriási, úgyhogy senki se keseredjen el, aki még fiatalabb házas, ki lehet bírni, sőt, néha boldogan is. Nem kell hosszasan magyarázkodni hogy miért vicces ez vagy amaz esemény, ki volt pl. a Gummigyuri avagy a Tacitus és milyen csodálatos informácios gócpont volt a bástya, stb.,stb., hanem egymásra nézünk és tudjuk, mit érez a másik fél .Döntő éveket töltöttünk Kastlban, suhancokbóol felnőttek lettünk ---együtt!

Hajdanában figyelmeztetett minket a Bimbam ( Dr. Harangozó Ferenc igazgatóúr) hogy Kastl nem „házassági intézmény"; no aztán az esküvőnknél revidálta ezt a kijelentést (ő esketett minket 1972-ben), hogy hát néha mégis.......

 

S most elértem a levél lényegéhez: statisztikát szeretnénk felállítani /Alumni), hány kastli diák házasodott egymással az évek folyamán. Természetesen nem fogunk az adatvédelem ellen véteni; mindenki maga jelentkezzen, mégpedig a következő módon: megírja saját nevét, szerelme nevét s külön-külön az osztály érettségi évét, , a házasság évét valamint cimét( e-mail). Pèlda: Dezasse Miklós 1967 Flegler Judith 1968 , 1972, n.dezasse@ web.de

 

Ne tekintsétek ezt feleslegesnek, baráti viszonyok mellett ez a legfontosabb az ember életében.

 

Talán az osztálymegbizottak ( akik általában a mai napig is az osztályban mindent tudnak mindenkiről) szólnak a házaspároknak. Én is osztálymegbizott voltam s kapásból tudok öt párocskát (ez már régen volt, most màr tisztes méltóságok ) az osztàlyomból, akik még mindig együtt róják az élet útját

 

Egy szó mint száz--- jelentkezzetek, már csak azért is, hogy a régi tanárok utólagosan felháborodhassanak, hogy „ki hitte volna, ez a csavargó és az a szorgalmas, bájos leányka......"

 

Várom a válaszotokat /ha lehet, mailen), aztán nekilátok / nekilátunk „drága" férjemmel a statisztikai kiértékelésnek, amit nyilvánositani fogunk a kastli honlapon.

 

Ölelünk titeket

Judith ès Miklós

n.dezasse@web.de

 

 

 


Kommentar schreiben

Kommentare: 1
  • #1

    Hefty György, Fekete Julia (Sonntag, 06 Mai 2012 21:40)

    Èrettségi :2x 1968
    Házasság : 1971, heftyfekete@aol.com

    Szivesen látnám, hogy közben kiket tudtatok összeszedni, mert nem hiszem,hogy mi négyen - veletek együtt - lennénk az egyetlenek. 2012.4.13.