2019-10.19.  Lakitelek


 

 

 

MEGHÍVÓ

Idö:            2019 október 19.-én, szombaton, d.e. 11:00 órai kezdettel

Helyszín:   HU-Lakitelek – Népi Föiskola  Emigrációs Központ

 

 

 

Visszavisszük a Burg Kastl Emlékszobába - Lakitelekre az újonnan restaurált

Magyar Gimnázium Iskolazászlóját

 

 

Szeretettel meghívunk minden volt kastlist egy találkozóra – törzsasztalra a Lakitelek-i Emigrációs Központ területésre, hogy együtt töltsük a következö szombati napot, amelyet a következö programmal gazdagítanánk meg:

 

11:00    Találkozás a Lakiteleki Népföiskola vendéglöjében

11:30    Közös ebéd

12:30    A Burg Kastl Emlékszoba látogatása / megtekintése (Kölcsey Ház) - Az iskola zászló elhelyezése

13:00    Megbeszélés az Emlékszoba átalakításáról (vendéglö)

14:00    Megbeszélés a Lakiteleki Emigrációs Központ Vezetöségével

15:30    Törzsasztal 

21:00    Villanyoltás     

 

Annak ellenére, hogy nagyon késön hírdetjük meg ezt a találkozót, nagyon örülnék, ha minél többen –föleg a Magyarországon/ Budapesen élök– eljönnétek ezen a szombati napon Lakitelekre.

 

A Burg Kastl ALUMNI újan választott Vezetöség több tagja is részt fog venni ezen a találkozón, hogy bemutatkozhasson a résztvevöknek és hogy megbeszélhesse mindannyiatokkal a következö évek terveit, teendöit. Szívesen szeretnénk kérdéseiteket meghallgatni, közösen megvitatni és válaszokat adni ajánlataitokra.

 

ÉS nem utolsó sorban, egynéhány órát közösen együtt beszélgetni, eszmecserét és élménybeszámolókat tartani osztálytársainkkal, barátainkkal akikkel együtt voltunk valamikor Kastlban.

 

Családtagjaitokat, barátaitokat is szeretettel várjuk. 

Találkozzunk Lakiteleken szombaton!

 

A Burg Kastl ALUMNI Egyesület nevében

 

Schmidt Károly (1997)*   és Szilágyi Zoltán (1972)*

* nem a születési vagy halálozási évünk, hanem érettségi évünk

 


Rövid beszámoló a Lakiteleki Találkozásról: 12 volt kastlis jelent meg Lakiteleken szombat délelött. Egy közös ebéd után elhelyeztük a frissen restaurál iskolazászlonkat a  Burg Kastl Emlékszobába (lásd képeinket), majd megnéztük egy másik épület alagsorában elhelyezett érettségi tablóinkat. Napsütéses, kellemes hömérsékletü idöben összeültünk és megbeszéltük a különbözö javaslatokat, amelyekkel  Emlékszobánkat Lakiteleken érdekesebbé-informatívabbá szeretnénk alakítani. A következö hetekben-hónapokban ennek megvalósításában fogunk dolgozni. Amiben már most azonnal megegyeztünk az a 2020 Október 24.-én, szombati  II. Lakiteleki Törzsasztal, amelyet már most szeretnénk köztudomássá tenni.

 

Köszönjük a résztvételeteket