Csángóföldi utazás Gyimesfelsőlokra 2011 május 26-29.


Csángóföldi utazás Gyimesfelsőlokra 2011 május 26-29.

 

Részvétel a Szent Erzsébet Líceum ballagási ünnepségén és a MaJa gyűjtés eredményének átadása Berszán atyának. Ahogy a honlapunkon MaJa gyűjtés - gyimesfelsőloki Árpádházi Szent Erzsébet Líceum részére címszó alatt olvashatjátok, a gyimesfelsőloki Árpádházi Szent Erzsébet Líceum részére gyűjtöttünk az utolsó időben.  Ebben a 13 éve létező iskolában Berszán Lajos atya nehéz, de áldozatos munkásságának folytán rászoruló székely, gyimesi csángó és moldvai csángó gyermekek és fiatalok kapnak kollégiumi ellátást, magyar nyelven való középiskolai oktatást, nemzeti és keresztény szellemben való nevelést. Az említett linken  5 folytatólagos vídeót tudtok megtekinteni.

 

Gyüjtésünk átadása alkalmából  2011. május 26.-29. között Alumni kirándulást szervezünk

Csángóföldre. Márton Zsolt kis buszában még 3-4 hely szabad; aki gyorsan jelentkezik, annak itt lesz még hely; a további jelentkezők saját kocsival tudnak jönni.

További információk uti célunkról: http://www.gyimesiszallas.hu/

 

Költségek: 2 x 700 km-re benzin  + naponta 6.000.- forint félpanzió (reggeli + vacsora) plusz további egyéni kiadások.

Aki busszal jön, az a benzin költségek nyolcadát fizeti; aki saját kocsival jön, az vihet másokat. Aki saját kocsival jön és vinne másokat ill. aki be szeretne társulni más autójába, jelentkezzen nálam. Kérem a jelentkezőket az e-mail címemre: ltarnai@chello.hu , hogy a szállást le tudjuk foglalni ill. a

társulásokat meg tudjuk organizálni.

 

Kastli üdvözlettel

 

Tarnai László

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0