FELHÍVÁS Adományozásra


                                      FELHÍVÁS Adományozásra                                              

 

 

Kastl, 2012 Április 15 

 

Kedves volt kastli diák,                                            

 

2012 elsö felében tartunk. Az utolsó 4 évben, 2008 Pünkösdi újraalakulása után a mostani ALUMNI egyesületünknek sok mindent sikerült talpra állítani és elérni. Mindezekröl olvashatsz a honlapunkon (www.kastlalumni.eu) illetve a hírleveleinken keresztül, amelyeket világszerte e-mailen is szétküldünk.

 

2012 április 29.-én nyítjük meg a Lakiteleki Népföiskola termeiben, a Magyar Emigrációs Központban a Burg Kastl Emlékgyüjteményt és állandó kiállítást. Itten, magyar földön talál végsö menedéket egy megfelelö környezetben és tiszteletben a Burg Kastl Magyar Gimnázium tárgyi és szellemi hagyatéka. Ennek a múzeumnak a berendezését és multimédiás képesítését, hogy vizuálisan is bemutathassuk az iskolánk 6 évtízeden át tartó történetét  teljes erövel a volt diákság, tehát Te, teszi lehetövé!

 

Már eddigi munkánk is lehetetlen lett volna anyagi hozzájárulásod nélkül, legyen az önkéntes adomány vagy pedig az ALUMNI tagságdíjad formájában; ezekkel a hozzájárulásokkal támogattad eddig is eröteljesen munkánkat.

A Burg Kastl Emlékgyüjtemény kiállítása és a Múzeum berendéze –a sok önkéntes és önfeláldozó munka mellett, amit volt diákjaink díjtalanul eddig is megtettek- magas anyagi befektetéssel (kb. 5,000.- Euró) jár, amit eddig elölegeztünk, hogy idöben készen lehessünk a berendezéssel a megnyító ünnepségig.

Kérjük anyagi segítségedet, támogatásodat (Jelige: Burg Kastl Museum), hogy méltó környezetben és egy megfelelö keretben emlékezhessünk meg volt iskolánkról és mutathassuk be az emlékszoba látogatóinak a Burg Kastl Magyar Gimnáztium és annak elödjeinek hangulatát és hagyatékát.  

 

Burg Kastl ALUMNI e.V.

Deutsche Bank   Filiale Frankfurt am Main   (Am Hauptbahnhof 12, D-60329 Frankfurt)

Kto. Nr.  229415500                                 BLZ: 50070024

IBAN: DE 19 5007 0024 0229 4155 00       BIC (SWIFT-Code):  DEUTDEDBFRA                       

 

Ref.: Burg Kastl Museum

 

Magyarországon belül a Jokay Alapítvány következö bankszámlájára utalhatod át adományodat:

 

Jókay Alapítvány

1221 Budapest  -  Gerinc utca  83

Bankszámlaszám:  10918001-00000015-74190009

 

Ref: Burg Kastl Múzeum

 

A Németországból befutott tagságdíjak illetve adományok után szívesen postázunk egy megfelelö igazolást a teljesitett adományról ( „Spendenquittung”), amelyet benyújthatsz a német adóhivatalba. Kérlek ird meg nekünk az átutaláson (illetve egy külön e-mailben vagy levélben) a pontos címedet, hogy oda postázhassuk az igazolást.

 

 

Köszönjük a Burg Kastl ALUMNI e.V. vezetősége nevében

 

Szilágyi Zoltán               Diegoné Fedor Alíz             Schmidt Károly 

     Elnök                               Alelnök                         Pénztáros                                                                                                     

 

Download
120415 Felhívás adományozásra Burg Kastl
Microsoft Word Dokument 68.0 KB

Kommentar schreiben

Kommentare: 0