2014 Pünkösd


Kedves Kastlisok,

2013 Pünkösdjén megtartottuk volt iskolánk helységeiben a Burg Kastl ALUMNI egyesület rendezésében a volt kastlisok II. világtalákozóját, miután 2008-ban a Burg Kastl Magyar Gimnázium 50. évfordulóját ünnepeltük az I. világtalálkozóval. Következö világot átfogó rendezvényünket beharangoztuk volt iskolánk 60. születésnapjára, 2018 Pünkösdjére, természetesen újból Kastlban!

Mindettöl függetlenül tovább rendszeresen megtörténnek Kastlban minden Pünkösdkor a hagyományos osztálytalálkozók, föleg a „kerek évesek” körében. Örülünk, hogy sok volt diák továbbá is minden Pünkösdkor felkeresi volt iskoláját, hogy volt osztálytársaival találkozhasson és hogy egynéhány órán keresztül közösen visszaemlékezhessen sok régi (szép?) emlékre...

Idén, 2014 Pünkösd hétvégén is bizonnyal számos volt diák eljön Kastlba. A Burg Kastl ALUMNI egyesület szeretettel üdvözöl Benneteket a volt Alma Mater területén és kellemes órákat kiván barátaitok és volt osztálytársaitok, hozzátartozóitok körében.

Idén Kastl utolsó „várhöse”, Müller György, vár benneteket egy kis programmal, hogy közösen megemlékezzünk volt iskolánkról:

Vasárnap, 2014 június 8 Pünkösd vasárnap
10:45 találkozás a vártemplom föbejárata elött
11:00 vártemplomban megemlékezés az ujonnan alkotott „Ungarnkreuz”-nál – Himnusz
11:15 Braun polgármester üdvözlete – volt diákok beszámoloja a templom elött

Köszönetünk Müller Gyurinak, a „vén zászlótartó”-nak, aki rendületlenül továbbá életben tartja a magyar iskola és a volt diákok emlékét Kastlban minden Pünkösdkor!

Isten hozott Kastlban!

A Burg Kastl ALUMNI e.V. Vezetösége nevében

Fedor Alíz Szilágyi Zoltán Tarnai László
Elnök Alelnök Pénztáros

Download
2014 Pünkösd Hirdetmény Kastlban .doc
Microsoft Word Dokument 61.5 KB