7. Alumni balatoni találkozója  héviz  2019-08.14.


Hévíz - 2019 Augusztus 14  -  d.u. 18 órától

Hofbräuhaus Hévíz  -  Czigány Hedvignél


Kedves kastlisok! Kedves barátaink!

ez alkalommal nagyon spontánul (tegnapelött) döntöttünk azon, hogy idén is megrendezünk egy kastlis törzsasztalt a Balaton mellett, ez alkalommal a Hofbräuhausban Hévízen, Czigány Hedvig vendéglöjében.

 

A vendéglö rendelkezik szabad kerthelységgel is, amit szep idö esetében szívesen igénybe vehetünk. Érdemes az étlapot is átböngészni, ha valakit a bajor konyha honvágya elkapja a Balaton környékén.

 

Tekintsétek meg a megfelelö honlapot www.hbvendeglo.etteremheviz.hu alatt.

http://www.hbvendeglo.etteremheviz.hu/hu/kezdooldal

Az étlapon kívül képgaléria is van.

A honlapon jelentkezni is lehet "KASTL" jelige alatt, nehogy megíjedjenek, ha 750-en megrohanjuk öket jövö szerda este. Jelentkezni úgyszintén lehet az ALUMNI e-mail címére: kastlalumni@gmail.com

 

A spontán döntés ellenére máris többen jelezték részvétüket. Szeretnénk mindannyiatokat Hévízen üdvözölni, azokat akik a Balaton partján vagy a közeli vidéken töltik nyaralásukat - vagy talán még Budapeströl vagy más városokból is eljönnének, söt még külföldröl is elzarándokolnának nyári találkozónkra!

 

Kérunk Benneteket, szóljatok volt kastlis osztálytársaitoknak, barátaitoknak, akiket e meghívó nem ér el - hireszteljétek, adjátok tovább erröl a rendezvényröl a hírt.

 

Alvási lehetöségröl minden résztvevö saját maga gondoskodjon! Hévíz és környékén több szálló és privár hálási lehetöség is van. Vagy aludjatok közös szobában a volt osztálytársaitoknál, mint Kastl éveitek alatt. Semmi sem változott azóta!

 

Szeretettel és örömmel várunk!

 

2019 Augustus 09

A Burg Kastl ALUMNI Vezetösége nevében,

Szilágyi Zoltán, Schmidt Károly (1997) és Czigány Hedvig