6. Alumni balatoni találkozója Szigliget 2015-08.15.


Szigliget - 2015 Augusztus 15 - d.u. 16 óra


Szent Antal Borozó és Pince


Kedves kastlisok!

még le se zárult a 2015 Pünkösdi találkozónk volt iskolánk belsö udvarában, ahol kb. 140-150 volt iskolatársunkat üdvözölhettük, máris a következö rendezvényünkre, a hagyományos nyári balatoni találkozóra szeretnénk felhívni figyelmeteket.

Miután az utolsó nyári rendezvényünket 2011-ben Tihanyban tartottuk meg, idén Szigligeten találkozunk Augusztus 15.-én a Szent Antal borozóban:

 

Szent Antal Pincészet     Tel.:+36 30 2673093
Antal-hegy Hrsz.:0101
8264 Szigliget               www.szentantalpince.hu

 

A Szent Antal Pince honlapján megtalálsz egy vezetö útleirást + egy képgalériát!!!

 

A Szent Antal Pincében vacsora lehetöség is van: mellékeljük az árajánlatot, amelyet egy vegetáriánus lehetöséggel is ki fogunk egészíteni.

 

Máris többen jelezték részvétüket (lásd alul). Szeretnénk mindannyiatokat Szigligeten üdvözölni, azokat akik a Balaton partján vagy a közeli vidéken töltik nyaralásukat - vagy talán még Budapeströl vagy más városokból is eljönnének, söt még külföldröl is elzarándokolnának nyári találkozónkra!

 

Kérunk Benneteket, szóljatok volt kastlis osztálytársaitoknak, barátaitoknak, akiket e meghívó nem ér el - hireszteljétek, adjátok tovább erröl a rendezvényröl a hírt.

 

Alvási lehetöségröl minden résztvevö saját maga gondoskodjon! Szigligeten és környékén több szálló és privár hálási lehetöség is van. A Szent Antal Pincéhez legközelebbre esö szállási lehetöség (józanul 5 perc, részegen 10 perc gyalog!) a következö link alatt található: www.medoszszigliget.hu

Jelentkezzetek be az aluli listán vagy direkt az ALUMNI e-mail címére: kastlalumni@gmail.com

 

Szeretettel és örömmel várunk!

 

2015 június 7   

A Burg Kastl ALUMNI Vezetösége nevében,

Dezasse Miklós


Bejelentkezettek névsora:

 

Dezasse Miklós

Flégler (Dezasse) Judith

Szilágyi Zoltán  +  1

Szilágyi Zsuzsa

Schmidt Károly

Dr. Kovács Zsolt