12. budapesti  Törzsasztal          2022-10.21.


 

 

 

Meghívó

időpont:    2022 október 21-én  (péntek),  18:00 órától

helyszín:   Rizmajer Söröző Blaha,   1085 Budapest, József Körút 14

 

 

 

Kedves volt iskolatársak,

 

szeretettel várunk minden kastlis a 12. Budapesti törzsasztal találkozónkra!

Mikor? —> pénteken, 2022 október 21.-én délután 6 órától (18:00-tól)
Hol?     —> Rizmajer Söröző Blaha - József Körút 14 - 1085 Budapest

 

Kérünk Benneteket, hogy jelentkezzetek a megfelelő oldalakon (honlap, facebook, stb.), info@kastlalumni.eu

hogy időben megrendelhessük az asztalokat erre az eseményre.

 


Idén első alkalommal elevenítettük fel 3 év kényszerített szünet után a Budapesti Törzsasztali ALUMNI találkozónkat…miután már nyáron találkoztunk a már hagyományossá vált Hévízi találkozón. A Hévízin csaknem 140 résztvevő volt jelen, a Budapestin szerény 9 kastlis vett részt..egynéhányan élettársaikkal jöttek.

Kellemes hangulat töltötte el a Ferenc körúti Rizmájer Sörfözde pincehelységét, ahol az elsők már délután 6-kor megjelentek, de volt olyan aki csak 10 óra után is betoppant, hogy valamikori osztálytársaival találkozhasson.
A legtávolabbról Rudi San Diegoból / USA érkezett, a legközelebbi pedig a Gutenberg térről gyalogolt át a 250 méterre távoli sörözőben. Mindenesetre minden jelenlevőnek mindenki nagyon örült.
Természetesen nem maradhattak a iskolaévekről szóló anekdoták és beszámolók, amelyeket mindenki nagy nevetéssel vagy legalább is érdeklődéssel követett, de az sem, hogy ki és hol és milyen körülmények közt él ma a nagyvilágban vagy Magyarországon.
Valamikor éjfél után úgy búcsúztunk el egymástól, hogy jövőre és a következő években is legalább évente egyszer továbbra is találkozunk Budapest valamelyik kocsmájában vagy éttermében és mindenféleképpen jövőre eljövünk Pünkösdkor (2023 Május 27/28) a 4. Volt Diákok Világtaláklkozójára Kastl-ba.

 

Szilágyi Zoltán (1972-es évjárat)